Lezing in Bemmel

Panamericana, door Wim Jansen

Boekhandel Polman in Bemmel organiseert aanstaande woensdag een lezing naar aanleiding van het boek Panamericana. De titel: Woestijngeheimen.

Behalve over het fenomeen Panamericana en het reizen dor Zuid- en Midden-Amerika zal ik het daar hebben over een van de mooiste woestijnen in de wereld, die zich duizenden kilometers uitstrekt van het zuiden in Chili tot aan het noorden van Peru. Hoewel er niets groeit, valt er onnoemelijk veel te zien. En de barre vlaktes, die zich uitstrekken tot in het Andesgebergte, geven behalve waardevolle grondstoffen ook steeds meer prijs over oude culturen, die zich kunnen meten met de oude Egyptenaren.

Woensdag 20 juni om 20 uur in de boekhandel, Dorpsstraat 42 in Bemmel.

UPDATE: het was druk bij Polman – en geanimeerd. Drie kwartier over de Atacama-woestijn gesproken, daarna pauze met signeren en verder levendige vragen en antwoorden. Er waren oude vrienden, onbekende dorpsgenoten, wijn en boeken te over. Drie uur lang veel plezier gehad, bij Polman weten ze een goede sfeer te creëren in hun winkel. Zie hun verslag:

Website Boekhandel Polman: http://www.boekhandelpolman.nl/

Lezing over atacama-woestijn in Bemmel

Het was druk bij Boekhandel Polman in Bemmel

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>